Zo test je de Untire app

Dank je wel dat je mee wilt doen met het testen van onze nieuwe Untire app! We zijn blij dat je ons wilt helpen. Als tester speel je een belangrijke rol bij het helpen verbeteren van de app voordat deze officieel wordt uitgebracht.

Introductie

Onze Untire app gaat binnenkort gelanceerd worden, maar voordat dat gebeurt, willen we zeker weten dat deze goed werkt en aan de wensen van gebruikers voldoet. Daarom hebben we jou en andere gebruikers uitgenodigd om deel te nemen aan onze bètatest.

Hoe het werkt

1. Toegang tot de bètaversie
Eerst heb je toegang nodig tot de bètaversie van de app. In de e-mail staat in 5 stappen beschreven hoe je toegang kunt krijgen. Lees dit goed door.

2. Gebruik de app minimaal 1 keer per dag
We vragen je om de app te gebruiken zoals je normaal zou doen. Maak een account aan en ontdek wat de app jou te bieden heeft. Wel vragen we je om de app minimaal 1 keer per dag te gebruiken. Als je de app vaker wilt gebruiken, dan mag dat natuurlijk altijd. Na de testperiode vragen we je hoe vaak je de app hebt gebruikt en of dit overeenkomt met hoe je het normaal gesproken zou gebruiken.

3. Hou rekening met 3 punten
We zijn nog bezig met de laatste puntjes op de i. Hou daarom rekening met het volgende:

  • De leesbaarheid van de teksten wordt nog verbeterd. Er worden bijvoorbeeld meer illustraties, witregels en kopjes toegevoegd aan de teksten.
  • Het kan gebeuren dat we naar iets verwijzen, maar dat je het dan nog niet kunt vinden.
  • Sommige video’s zijn nog niet beschikbaar.

4. Testperiode van 5 dagen
De test duurt 5 dagen. Van maandag 27 november t/m vrijdag 1 december. Dat betekent dat je de app dus minimaal 5 keer zult gebruiken tijdens deze periode (zie punt 2).

5. Direct problemen melden
Als je ergens vastloopt of merkt dat iets niet goed werkt, horen we dat graag zo snel mogelijk. Dit is belangrijk omdat we problemen snel willen oplossen, zodat anderen er geen last van hebben. Meld je probleem via dit formulier. Je kunt zo vaak iets melden als nodig is.

6. Achteraf feedback delen
We willen graag weten wat je van de app vindt en hoe we deze kunnen verbeteren voor jou en anderen. Als je de app gebruikt, maak dan aantekeningen als je ergens tegenaan loopt, bijvoorbeeld als iets niet werkt zoals verwacht, of als je iets niet begrijpt. Schrijf ook op wat je goed vindt of waar je blij van wordt. Bewaar deze aantekeningen en pak ze erbij wanneer je na 5 dagen het feedbackformulier invult. Op 1 december, sturen we je een e-mail met een link naar dit formulier.

7. Veiligheid van je gegevens
We willen benadrukken dat we zeer zorgvuldig met je gegevens om gaan. Als je hierover meer wilt weten, kun je de privacy policy in de app zelf lezen. Na de testperiode zullen we alle gegevens weer verwijderen. Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot de app.

8. Vergoeding achteraf
Je krijgt een vergoeding van €25 voor het meewerken aan de test. Nadat je het feedbackformulier (zie punt 6) hebt ingevuld, kun je je naam en rekeningnummer invullen. We zorgen ervoor dat de vergoeding wordt overgemaakt binnen 14 dagen nadat je het feedbackformulier hebt ingevuld.

Jouw hulp als tester is erg waardevol voor ons. We kijken uit naar je feedback en hopen dat je een goede ervaring hebt tijdens het testen van onze app.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via support@untire.me.

Veel plezier en succes!

Met vriendelijke groet,
Atse en Alieke